Acasă » Anunturi Online » Se apropie termenul până la care se pot face înscrieri la Concursul „Bistriţa verde”

Se apropie termenul până la care se pot face înscrieri la Concursul „Bistriţa verde”

Concursul 𝐵𝑖𝑠𝑡𝑟𝑖𝑡̧𝑎 𝑣𝑒𝑟𝑑𝑒 se desfăşoară în perioada 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞 – 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟏, iar cele trei secțiuni ale concursului sunt:
⚪ Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit,
⚪ Cel mai frumos balcon cu flori,
⚪ Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuinţe.
 
Pentru fiecare secţiune sunt alocate trei premii, care constau în sume de bani a căror valoare totală este de 𝟐.𝟕𝟎𝟎 𝐥𝐞𝐢 din bugetul local al municipiului Bistriţa: premiul I – 500 lei, premiul II – 250 lei, premiul III -150 lei.
 
Desfășurarea concursului are la bază regulamentul de organizare a concursului „Bistriţa verde” în care sunt propuse şi criteriile pentru acordarea premiilor.
 
Votul cetățenilor reprezintă 25% din valoarea punctajului final, iar punctajul comisiei de evaluare reprezintă 75% din acesta. Premierea câştigătorilor concursului „Bistriţa verde” se va face în luna septembrie.
 
Locațiile înscrise în concurs vor fi afișate pe site-ul Primăriei municipiului Bistrița unde, în perioada 1-15 septembrie 2021, pot fi votate on-line.
 
Ne aflăm la finalul perioadei de înscriere, fapt pentru care reamintim celor interesați, persoane fizice și asociații de proprietari, că formularul de înscriere se mai poate trimite până 𝐦𝐚𝐫𝐭̦𝐢, 𝟑𝟏 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭 𝟐𝟎𝟐𝟏, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟐.𝟎𝟎, la adresa bistritaverde@gmail.com, sau se poate depune la sediul primăriei din strada Gh. Șincai, nr. 2 – Centrul de Relații Publice.
 
Informații cu privire la concursul ”Bistrița Verde!”, formularul cererii de înscriere, regulamentul de organizare și criteriile de acordare a premiilor se pot fi consultate la:
➡️ Direcția Integrare Europeană, Compartimentul ”Protecția Mediului”, Tel. 0263-224706 , int. 136
➡️ https://www.primariabistrita.ro/primaria/protectia-mediului/bistrita-verde/
➡️ https://www.facebook.com/Bistritarenuntalaplastic/