Acasă » Anunturi Online » Încep lucrările la pistele de cicliști pe str. Panait Cerna, aleea Șieului și aleea Sălciilor

Încep lucrările la pistele de cicliști pe str. Panait Cerna, aleea Șieului și aleea Sălciilor

În vederea continuării lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Amenajare piste de cicliști în municipiul Bistrița – etapa I”, aducem la cunoștință cetățenilor începerea lucrărilor pentru pregătirea infrastructurii amenajării pistelor de cicliști pe str. Panait Cerna, de la intersecția cu B-dul. Independenței până la sensul giratoriu de la intersecția cu str. Axente Sever.

Lucrările pentru amenajarea pistelor de cicliști se vor desfășura în perioada 21 septembrie 2021 – 21 noiembrie 2021, perioadă în care va fi afectată atât circulația, cât și accesul la proprietăți. Pe acest tronson, în anumite perioade ale zilei, se vor impune anumite restricții de circulație. Totodată, concomitent cu lucrările de pe str. Panait Cerna, o să înceapă și lucrările pentru amenajarea pistelor de cicliști pe Aleea Șieului și Aleea Sălciilor.

În acest sens, rugăm atât participanții la trafic, cât și pietonii să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la restricțiile de circulație.