4 octombrie – 3 decembrie 2021: restricții de circulație pe un tronson al străzii                                                        General Grigore Bălan

Municipiul Bistrița are în execuție lucrările pentru obiectivul de investiții „Linia Verde de Transport Public utilizând mijloace de transport cu motor electric sau hibrid cu normă de poluare redusă”.

Execuția lucrărilor pentru amenajarea pistelor de bicicliști și a traseului de circulație pentru autobuzele electrice prevede modificarea unor străzi din municipiul Bistrița și reconfigurarea lor, fapt pentru care aducem la cunoștință cetățenilor:

restricționarea circulației pentru realizarea străzii, a trotuarelor și a pistelor de bicicliști pe str. General Grigore Bălan pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu din str. Bistricioarei și sensul giratoriu din str. Petre Ispirescu fără afectarea circulației în cele două sensuri, în perioada 04 octombrie 2021 – 03 decembrie 2021.

În acest sens, rugăm ca toți participanții la trafic să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la restricționarea circulației.