Acasă » Achiziții publice » Solicitare oferte de preț în vederea atribuirii contractului de servicii „Elaborarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții Consolidare imobil din str. Mihail Kogălniceanu, nr.23”

Solicitare oferte de preț în vederea atribuirii contractului de servicii „Elaborarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții Consolidare imobil din str. Mihail Kogălniceanu, nr.23”

 

Primăria municipiului Bistrița solicită oferte de preț în vederea atribuirii contractului de servicii „Elaborarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții Consolidare imobil din str. Mihail Kogălniceanu, nr.23”
Data limită pentru depunerea ofertelor este 28.4.2023.
Mai multe detalii puteți afla aici:
https://www.primariabistrita.ro/primaria/achizitii-publice/achiziii-directe/achizitii-directe-primaria-municipiului-bistrita/elaborarea-documentatiei-de-avizare-a-lucrarilor-de-interventie-pentru-obiectivul-de-investitii-consolidare-imobil-din-str-mihail-kogalniceanu-nr-23/