Acasă » ANUNŢURI » Premiere Ziua Tineretului 2021

Premiere Ziua Tineretului 2021

Direcția Educație, Turism marchează în fiecare an „Ziua Tineretului” prin evenimente menite a-i aduce împreună pe tinerii orașului, a-i face să-și conștientizeze rolul în societate și a le oferi ocazia de a se exprima liber dar și de a-și întâlni vedetele preferate din muzica românească.
De-a lungul timpului, pe lângă sesiuni de întâlniri pe diferite teme, întreceri sportive, evenimente artistice, trupele locale şi naționale au concertat pe scena amenajată fie pe Pietonalul „Liviu Rebreanu” fie în Pădurea Schullerwald, iar atmosfera a fost întreținută de DJ renumiți.
2021 este la fel ca și anul precedent, un an dificil din perspectiva organizării de evenimente deschise publicului larg, de aceea, ediția din acest an s-a derulat în cea mai mare parte online.
Peste 30 de elevi de liceu au răspuns prezent provocării lansate de Primăria municipiului Bistrița și Consiliul Local al Tinerilor şi au transmis mesaje într-un inedit concurs de mesaje adresate generației lor, intitulat „Mesaj pentru generația mea” iar 17 din cele mai frumoase mesaje au fost imprimate pe sacoșe din pânză.