Acasă » ANUNŢURI » Închiderea circulației rutiere pe anumite tronsoane de străzi

Închiderea circulației rutiere pe anumite tronsoane de străzi

Municipiul Bistrița are în execuție lucrările pentru obiectivul de investiții „Reconfigurarea axei de transport pe traseul str. Gării – b-dul. Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului”. Execuția lucrărilor pentru devieri de rețele electrice în vederea amenajării străzilor pentru circulație, a pistelor de bicicliști și a traseului de circulație pentru autobuze, implică săpături pe străzile menționate mai sus, fapt pentru care aduce la cunoștință cetățenilor:

Închiderea circulației rutiere pe anumite tronsoane de străzi care asigură accesul la traseul str. Gării – b-dul. Decebal – str. Andrei Mureșanu -str. Năsăudului după cum urmează:

  • În data de 28.03.2023 în intervalul orar 09.00 – 14.00 se închide devierea spre dreapta din b-dul Republicii care asigura accesul spre str. Gării. Accesul se va realiza prin sensul giratoriu dintre b-dul Republicii și str. Gării;
  • În data de 29.03.2023 în intervalul orar 09.00 – 14.00 se închide accesul din str. Petre Ispirescu spre str. Andrei Mureșanu la intersecția cu str. Lt. Călin;
  • În data de 30.03.2023 în intervalul 09.00 – 14.00 se închide accesul din sens giratoriu Andrei Mureșanu și str. Ioan Slavici, pe porțiunea din zona clădirii Apollo spre calea ferată. Accesul se va realiza prin parcarea de la magazinul Lidl cu accese din str. Colibiței și str. Andrei Mureșanu.

În acest sens, rugăm ca toți participanții la trafic să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la restricționarea circulației.