Acasă » ANUNŢURI » Concursul MESAJUL MEU ANTIDROG

Concursul MESAJUL MEU ANTIDROG

MESAJUL MEU ANTIDROG este unul dintre proiectele de succes de prevenire a consumului de droguri în rândul populaţiei şcolare din învăţământul gimnazial şi liceal din toate judeţele ţării şi din Bucureşti şi se desfăşoară anual, încă de la înfiinţarea ANA.
Proiectul are forma unui concurs naţional în cadrul căruia elevii îşi exprimă, într-o formă de comunicare originală – culturală, artistic sau prin sport etc., opiniile şi atitudinile lor în legătură cu consumul de droguri.
În anul şcolar 2020-2021, concursul a avut ca tema: „MESAJUL MEU ANTIDROG”ediția XVIII-a, şi s-a desfăşurat pe următoarele secţiuni:
1.Film de scurtmetraj şi spot video;
2.Artevizuale- grafică, pictură şifotografie;
3.Free-style (sub-secţiunile au fost stabilite la nivel local- sport, sculptură, quilling, materiale reciclate, vlog, aplicaţii pentru smartphone, muzică, eseu, poezie, naraţiune, lucru manual, acţiuni civice, acţiuni sanogene, acţiuni ecologice etc.)
Din cele 56 de lucrări înscrise în concurs au fost premiate 34. Jurizarea lucrărilor a avut loc în data de 12.05.2021 și s-a desfășurat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Județean Bistriţa-Năsăud și Primăria municipiului Bistrița, prin Direcția Educație, Turism.